Meisjesclub Mirjam

Naam: Meisjesclub Mirjam
Voor wie: 10 en 11 jarigen, meisjes
Frequentie: Tweewekelijks woensdagavond
Tijdstip: 19.00 – 20.30 uur
Data: 18 september, 2-16-30 oktober, 13 en 27 november, 11 december, 8 en 22 januari, 5 en 19 februari, 19 maart en 2 en 16 april
Jeugdleiders: Dorien Bosma en Monica van Santen

Hoi hoi, meiden van 10 en 11 jaar!

 

Zijn jullie al wel eens op meidenclub Mirjam geweest? Het is er super gezellig, leerzaam en heel leuk! Er wordt veel gelachen, geknutseld, leuke spellen voor stoere meiden gedaan en we lezen er uit de Bijbel waaruit we nog zoveel kunnen leren en ontdekken.

 

We beginnen elke clubavond met samen te bidden. Daarna zingen we liedjes en/of psalmen die jullie zelf mogen kiezen. Misschien speel je gitaar of een ander instrument dan is het leuk als je deze meeneemt. Daarna behandelt een leidster een onderwerp dat past bij het thema van dit jaar: Met hart en ziel!! Vanuit de Bijbel gaan we met elkaar over dit thema praten en nadenken. Zo hopen we dat je de Bijbel en de verhalen en gebeurtenissen die daarin staan beter gaat begrijpen.

 

Daarna is er pauze! Je krijgt wat te drinken en heb je de tijd om even lekker te kletsen/spelen met de andere meiden.

 

Na de pauze gaan we een gezellig/uitdagend spel doen of iets leuks creatiefs! Heb je hiervoor ideeën, dan horen we dat graag!

 

Dv eerste keer dat we bij elkaar komen is op jeugdzondag, na de ochtenddienst. Dan praten we in de kelder nog wat na over de preek die we dan net gehoord hebben en die je waarschijnlijk heel goed hebt kunnen begrijpen! Daarna gaan we in een andere zaal alvast even kennismaken met elkaar.

 

We hopen dat je komt!

 

Groetjes, Dorien en Monica