Jeugdvereniging Credo

Naam: Jeugdvereniging Credo

Voor wie: Vanaf 21 jaar

Frequentie: 1x per maand op zondagavond

Data: 23 september, 21 oktober, 18 november, 16 december, 13 januari, 10 februari, 3 maart, 31 maart en 28 april.

Tijdstip: Vanaf 18.45 uur

Bestuur: Jeroen Davelaar, Anne Hazelhoff, Anne Vader

Beste 21-plusser van de Pniëlkerk,

Houd jij van ontmoeting met leeftijdsgenoten en vind je het waardevol om stil te staan bij Gods Woord? Dan is Credo misschien wat voor jou!

Credo is de plek binnen onze gemeente waar jij met leeftijdsgenoten kunt praten over het geloof, de Bijbel, wie God is en hoe jij christen kunt zijn in het dagelijks leven. 

Nu het nieuwe seizoen er weer aankomt, willen wij je uitnodigen voor onze avonden. Ben je nog nooit geweest? Iedereen tussen de 21 en 30 jaar is van harte welkom om kennis te maken met Credo tijdens onze eerste avond. Die begint op zondag 23 september na de middagdienst in de grote zaal naast de keuken. Kom gerust langs om te kijken of Credo iets voor jou is. Wij zorgen deze avond voor eten en drinken! 

Tijdens de rest van het seizoen komen we één keer in de vier weken samen op zondag na de middagdienst. We eten met elkaar en verdiepen ons in een hoofdstuk of onderwerp uit de Bijbel. Op andere avonden zal een spreker wat komen vertellen over een aansprekend thema. Daarnaast organiseren we ook ontmoetingsavonden waarop gezelligheid centraal staat. Zo houden we de contacten levend en spreek je elkaar ook eens in een andere sfeer.

We zouden het ontzettend leuk vinden als je dit seizoen naar Credo komt! Wij hebben er in ieder geval veel zin in en hopen je de eerste avond te ontmoeten. 

Hartelijke groet!

                                                                                      

Jeroen Davelaar

Anne Hazelhoff

Anne Vader