Jeugdvereniging Credo

 

Naam: Jeugdvereniging Credo

Voor wie: Vanaf 22 jaar

Frequentie: 1x per maand op zondagavond

Data: 4 maart 2018 was de laatste bijeenkomst; na de jeugdzondag in DV september  starten we weer

Tijdstip: Vanaf 18.45 uur

Bestuur: Márlin van de Kraats, Rianne Ravenhorst, Anne Hazelhoff, Anne Vader

 

Beste 21-plusser van de Pniël-gemeente,

 

Onze gemeente staat bekend om het bruisende jeugdwerk. Voor elke leeftijd is er wel een club of vereniging waar je heen kunt gaan om andere leeftijdsgenoten te ontmoeten en meer te leren over God en de Bijbel. Kortom, de Pniëlkerk is een gemeente waar plek is voor iedereen. Zo ook voor jou!

 

We staan weer aan het begin van een nieuw seizoen Credo en achter de schermen zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen. Voor ons is het belangrijk dat er een plek is binnen de gemeente waar jij met leeftijdsgenoten kunt praten over de dingen die jou alledaags bezig houden. En waar ruimte is om te praten over het geloof en hoe je dat geloof nu praktisch laat zien aan de mensen om je heen.

 

Onze eerste avond is op zondagavond 17 september in de grote zaal naast de keuken. We starten na de middagdienst en we zullen eerst met elkaar gaan eten. Deze avond wordt er voor eten en drinken gezorgd!

 

Voor de rest van het seizoen is het de bedoeling dat we één keer in de vier weken samenkomen op een verenigingsavond. Uiteraard is er tussendoor ook ruimte om elkaar te ontmoeten. Tussen de Credo-avonden plannen we ‘koffiedrinkavonden’, waarbij we om de beurt bij iemand thuis koffiedrinken. Zo houden we de contacten levend en spreek je elkaar ook eens in een andere sfeer.

 

We zouden het ontzettend leuk vinden als je dit seizoen naar Credo komt! Uiteraard hopen we je de eerste avond te ontmoeten.

 

Hartelijke groetjes!

 

Anne Vader

Anne Hazelhoff

Rianne Ravenhorst

Márlin van de Kraats